15 Apr 2018

Terveisiä Salon Bielizny-messuilta!

Huhtikuun ensimmäisenä lauantaina olin vierailemassa Salon Bielizny -alusvaatemessuilla Puolassa. Kyseiset messut järjestettiin nyt viidennen kerran ja nämä olivat minulle ensimmäiset puolalaiset messut. Aiemmin olen käynyt mm. Moda-messuilla Birminghamissa sekä tottakai näillä meidän kotimaisilla pienemmillä myyntimessuilla. Puolan messujen isona plussana on, kun valikoimassamme on nykyään jo niin monen eri puolalaisen valmistajan tuotteita, niin pääsin treffaamaan heidät kaikki saman päivän aikana, sekä tutustumaan ensi syksyn malleihin ihan livenä ja hipistelemään niitä omin kätösin.

Gorsenia AW18: Paloma
Gorsenian syysmalliston teemana ovat perusvärien lisäksi erilaiset sinisen sävyt ja sinisiä sarjoja on luvassa koko syksylle alkaen heinäkuulta tällä vaaleansinisellä Paloma-sarjalla (kuva yläpuolella) ja jatkuen aina marraskuulle, jolloin saapuu arvioltani ehkäpä syksyn suosituin sarja: petrooli-beige Gloria, joka tosin syksyn mallistossa on nimellä Rebecca, mutta kyse on samasta liivimallista uudella värityksellä. Toinen mielenkiintoinen uutuus, jolle povaan myös hyvää menestystä, oli Luissa, josta löytyy kuppikokoja M-kuppikokoihin asti, ja joka on malliltaan kokokuppinen ja lisäksi liivimallissa on normaalia leveämmät pehmustetut olkaimet. Veikkaisin jo pelkästään ihastelemani mallikappaleen perusteella tätä supermukavaksi ja tukevaksi.

Gorsenia AW18: (Gloria) Rebecca
Myös Gaian mallisto oli syksyiseen tapaan hyvin tummansävyinen, mutta joukossa oli ripaus punaista, muutamia mielenkiintoisia printtejä sekä useampiakin klassisia mustan pitsin ja beigen yhdistelmiä. Maksikokojakin löytyi useammista liivimalleista, mikä on meille aina mukava kuulla! Suunnitelmat malliston osalta olivat vielä avoinna, joten siihen tullee vielä muutoksia alkukesän aikana. Sain kuitenkin antaa mielipiteeni koko mallistosta, ja kuulemma näiden messukävijöiltä kerättyjen palautteiden perusteella sitten lopullinen mallisto päätetään. Toivottavasti ne sarjat, joita ajattelin juuri suomalaiseen makuun sopiviksi, jäävät lopulliseen syysmallistoon. Eniten mieleeni jäivät kummittelemaan tämä alapuolen kuvassakin pitelemäni musta-beige hieman tiikerikuviointia muistuttava printtiliivi, punainen puolitopattu liivi sekä instagramin puolella esittelemäni musta perusliivi irrotettavalla pitsiperhosella.

Gaia AW18
Gaian ständillä juhlittiin myös heidän 20-vuotissynttäreitään, joten kilistimme siellä kuohuvaa sekä saimme kakkua synttäreiden kunniaksi. Toivotammekin Gaialle onnea sekä toivomme menestystä myös jatkoon!

Gaia 20 vuotta!
Avan syysmallistosta löytyi varsin innostavia uutuuksia, vaikka he itse sanoivatkin, että syysmallisto on normaalia pienempi. Mallistosta löytyi myös useita vanhoja, hyväksi havaittuja malleja uusissa väreissä ja printeissä. Varmaa on kuitenkin, että kaarituetonta Libiä saadaan myös koko tämä vuosi mustana, ja syksyllä myös beigenä. Kaarituettoman Libin suosio oli yllättänyt Avallakin positiivisesti, sillä Libi oli alunperin ajateltu vain kausimalliksi, mutta suosion myötä se nyt jatkuu, ja sille on uuden värin lisäksi suunnitteilla myös lisää kokoja. Suunnitelmissa on kuulemma saada siihen myös maksikoot, jolloin sitä olisi saatavana I-kupin sijasta aina L-kuppikokoon asti. Mallistossa oli syksyiseen tapaan tummia sävyjä, mutta myös muutamia väripilkkuja. Kuvastonkin sain jo heti messujen jälkeen sitten mailiin, ja maksikokoja oli mielestäni tarjolla enemmän kuin aiemmin, vaikka mallisto olikin vähän pienempi.

Ava AW18: Libi
Myös Avan uikkarimallistossa ensi kevättalvelle oli pari mallia, jotka välittömästi kiinnittivät huomioni. Toinen oli musta-valko-kultainen geometrinen printtisarja ja toinen petroolinsininen kukkakuosinen sarja. Näitä voitte siis odotella saapuviksi meille noin vuoden päästä.

Ava AW18-SS19 Swimwear
Lisäksi sain tutustua Babellan ensi syksyn mallistoon, johon oli tulossa mm. Loretta-yöpaidan mallilla pitkähihainen yöpaita, mikä on mielestäni aivan huippujuttu, sillä vaikka tuo yöpaita ei olekaan erityisesti isorintaisille mitoitettu, niin se istuu myös minulle oikein loistavasti rinnan kohdalta. Tulossa on myös suomalaiseen makuun sopivia tummia pyjamasettejä. Näitäpä voi sitten vaikka ensi jouluna paketoida pukinkonttiin tai kuusen alle.

Vierailin myös Hamanan ständillä. Hamana on meille vielä uusi tuttavuus, mutta heidän yöasumalliston materiaalit sekä kokovalikoima (aina 4XL:ään asti) ihastuttivat sen verran, että aloittanemme yhteistyötä heidän kanssaan jo lähiaikoina. Seurailepa siis ilmoitteluamme somessa sekä nettisivuja, niin tiedät, kun uutuudet pullahtavat kauppaan.

Ja viimeisenä kävin vielä shapereihin erikoistuneen Mitexin yrittäjän juttusilla. He ovat aivan vasta lisänneet mm. Talia-vyötärökorsetteihin uusia kokoja, ja uudet koot 4XL ja 5XL saapunevat meille ihan lähipäivinä. Heiltä oli tulossa myös imetystoppeja ja -yöpaitoja. Materiaaleiltaan mallikappaleet tuntuivat ihanan pehmeiltä, joten sen puolesta uskon niiden olevan varmasti supermukavia vauva-arjessa.

Messuilla olivat toki esittelemässä tuotteitaan toistakymmentä muutakin brändiä, mutta en tällä kertaa ollut etsimässä erityisesti mitään uutta, joten en sitten myöskään tutustunut heidän valikoimiinsa tarkemmin, poikkeuksena tähän toki jo mainitsemani Hamana, joka oli juuri pari viikkoa ennen messuja ottanut meihinpäin jo yhteyttä. Olin itse heti aamusta paikalla messuilla, mikä olikin ihan hyvä, sillä jo reilusti ennen puolta päivää oli messutila jo tupaten täynnä porukkaa ja omaa vuoroaan päästä ihailemaan uusia mallistoja sai välillä odotella turhankin pitkään. Kuulin kuitenkin messuilla, että seuraavalle kerralle suunnitteilla on isompaa tilaa, mikä onkin varmasti viihtyvyyden kannalta ihan hyvä juttu.

Nessan kanssa puolestaan treffasin messujen jälkeisenä maanantaina, sillä he eivät tällä kertaa olleet messuilla mukana. Syksyn mallikappaleita en päässyt näkemään vielä, mutta alkusyksylle suunnittelemansa uuden puolitopatun Paris-sarjan (johon olin tutustunut jo aiemmin viime vuoden elokuussa heillä vieraillessani) he olivat päättäneetkin siirtää jo tähän alkukesään, ja niinpä laitoin sitä heti tilaukseen. Sarjan pitäisi valmistua toukokuun aikana, joten jo ihan muutamien viikkojen päästä pääsevät ensimmäiset kokeilemaan Nessan uutuutta. Mallissa on hieman vähemmän kokoja kuin Nessalla yleensä, mutta kuitenkin M-kuppikokoihin asti. Tummia  värejä kuitenkin oli sieltäkin luvassa, sen verran sain tietää, mutta tummat värit syksyyn nyt eivät mikään yllätys ole.

No comments:

Post a Comment

Tervetuloa mukaan keskusteluun blogissani! Tarkistan kommentit ennen julkaisua. Julkaisen kommentit joko sellaisenaan tai poistan ne, mutta en koskaan muokkaa kommentteja. Kiitos viestistäsi!

I welcome you to join in the conversation and comment on my posts. All messages are moderated, but not modified. Thanks for your message!